Fotot är lånat från systrarnas blogg som du hittar längre ner i artikeln.

Amerikanska bloggsystrar släpper efterlängtad DYI-bokFotot är lånat från systrarnas blogg som du hittar längre ner i artikeln.

Bloggen A Beautiful Mess drivs av de amerikanska systrarna Elsie Larson och Emma Chapman och är en av de mest lästa livsstilsbloggarna i USA. De delar med sig av både recept, pysselguider och allmänna tips och tricks i vardagslivet – ett koncept som blivit mycket uppskattat.

I augusti släpper duon sin andra bok, A Beautiful Mess Happy Handmade Home – Painting, crafting and decorating a cheerful, more inspiring space, i vilken läsaren får följa med på systrarnas renoveringsresa i sina första hem. Med små ekonomiska medel, stor fantasi och ett brinnande intresse för ”do it yourself” (gör det själv) har de förvandlat sina bostäder till en inspirerande plats att vara på och genom sin bok hoppas de på att kunna förmedla kunskapen till andra.

Boken innehåller tips på bland annat hur man kan göra ett eget soffbord och en så kallad ”statement”-vägg samt hur man på bästa sätt snyggar till ett gammalt tråkigt, men fullt fungerande, kylskåp.

A Beautiful Mess Happy Handmade Home pryds av färgstarka, högkvalitativa bilder och är inte bara den perfekta boken för pyssel- och DYI-intresserade utan utgör även en dekoration i hemmet i sig själv.

Både den nya och den äldre boken finns tillgänglig på Amazon.com. För dig som inte nöjer dig med en bok finns möjligheten att följa Elsie och Emma i bloggen som uppdateras regelbundet. Söker du verktyg och material för att genomföra några av projekten systrarna publicerat rekommenderas hobby- & hantverksleveratnören Slöjd Detaljer som både har e-handel och flera fysiska butiker i Sverige.